Despre tehnica liniară

Ești în căutarea unei soluții eficiente pentru activitățile tale de producție? Tehnica liniară se utilizează în toate ramurile industriale, unde există mișcare de translație în procesul de producție.

Astfel, cu ajutorul unui set de echipamente precum ghidaje lineare, axe lineare, lagăre lineare cu alunecare și a altor produse din această gamă, se va obține randament maxim în activități bazate pe automatizări din industrii precum: fabricarea de mașini, utilaje și echipamente industriale.

Astfel, aplicabilitățile tehnicii liniare sunt extinse, în industrii precum: automotive, alimentară, medicală, metalurgică, farmaceutică, textilă, chimică, extractivă, energetică etc.

Echipamentele cele mai des utilizate în tehnica liniară sunt:

  • Ghidaje lineare: elemente de suspensie pentru mișcări de translație. Ele se deosebesc în funcție de aplicațiile în care sunt utilizate, dacă forțele de susținere sunt preluate de elemente de rostogolire sau de alunecare.

  • Lagăre lineare cu alunecare: acestea sunt lagăre conducătoare pentru curse nelimitate care există sub formă de ghidaj linear de alunecare tip INA sau ghidaj linear plan.

  • Șine lineare de ghidare: acestea sunt ghidaje lineare care pot fi cu bile sau role de recirculare

  • Ghidaje lineare cu role de conducere

Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

TELEFON: 0371 031 101

EMAIL: office@4industry.ro

WEBSITE: www.ghidaje-liniare.ro