Calitate pentru industria românească

În anul 2010, necesitățile dezvoltării industriei din România și ale firmelor multinaționale relocate în România au dus la înființarea societății noastre, 4 Industry SRL.

Credem că industria românească se poate ridica la același nivel de calitate cu cea din țările vestice ale Europei. De aceea, ne-am propus ca, împreună cu firma soră, Eurobearings SRL, distribuitor de rulmenți de calitate de la furnizori din cadrul Uniunii Europene. Împreună alcătuim un grup de furnizori de soluții tehnice de vârf pe piața românească.

De aceea, am ales să colaborăm cu o serie de parteneri renumiți la nivel european și mondial, pentru a garanta produse și servicii de cel mai înalt nivel. De la ghidaje lineare, cărucioare cu bile, șuruburi cu bile cu piuliță dublă sau simplă și multe alte produse atât de necesare producătorilor industriali, toate acestea se regăsesc în stocul nostru.

Partenerii noștri de încredere și furnizorii cu care colaborăm sunt poziționați în țări precum Germania, Franța, Marea Britanie, SUA, Japonia, Taiwan dar și din alte țări ale căror industrii se află într-o ascensiune rapidă. Motivul pentru care am ales să colaborăm cu furnizori de top la nivel mondial nu este doar de a oferi echipamente și scule de calitate pentru clienții noștri din România ci și cel de a contribui în mod direct la dezvoltarea industriei românești prin calitatea echipamentelor folosite.

Punctele noastre forte constă în calificarea inginerilor noștri, rețeaua de parteneri și furnizori renumiți la nivel global și promptitudinea și seriozitatea echipei noastre în colaborarea cu producătorii industriali din România.

Apelează cu încredere la echipa 4 Industry și vei avea parte de soluții tehnice de ultimă generație și calitate la prețuri avantajoase. Împreună, punem industria în mișcare!

TELEFON: 0371 031 101

EMAIL: office@4industry.ro

WEBSITE: www.ghidaje-liniare.ro