Compania 4industry este distribuitor premium al echipamentelor Hiwin, al treilea producător mondial din domeniul tehnicii liniare.

Datorită raportului bun calitate-preț și a diversității gamei de produse Hiwin pentru tehnica liniară, am decis să realizăm acest magazin online unde vei găsi tot catalogul nostru de produse de calitate germană Hiwin.

Încă din denumirea acestor produse, putem deduce strategia producătorului: „Hi” – prescurtare de la „High-Tech” („Înaltă Tehnologie”) și „Win” – prescurtare de la „Winner” („Câștigător”).

4industry este partener Hiwin în România, reușind să aducem flexibilitatea și calitatea soluțiilor pentru tehnica liniară mai aproape de producătorii industriali români.

Din gama noastră de produse Hiwin fac parte: ghidaje lineare, tacheți, cărucioare cu bile, cărucioare cu role, patine cu bile, role, axe lineare, șuruburi cu bile cu piuliță simplă, șuruburi cu bile cu piuliță dublă, mese rotative și multe altele.

Spre deosebire de alte șuruburi industriale de pe piață, șuruburile cu bile Hiwin se disting printr-o serie de calități pe care le îndeplinesc simultan, precum: frecare scăzută, cuplu scăzut, rigiditate ridicată, funcționare precisă și silențioasă.

Împreună cu partenerii noștri, Hiwin, aducem calitatea și inovația în domeniul tehnicii linare în România!

TELEFON: 0371 031 101

EMAIL: office@4industry.ro

WEBSITE: www.ghidaje-liniare.ro