Având o experiență vastă în domeniul producției industriale, personalul nostru calificat este mereu pregătit să îți ofere echipamentele și sculele de care ai nevoie.

Colaborăm cu furnizori renumiți la nivel european și mondial din țările cu cele mai dezvoltate industrii, deoarece considerăm că și în România industria se poate ridica la standardele Europei de Vest. Scopul nostru este să aducem calitate și valoare pe piața românească, cu ajutorul partenerilor noștri internaționali.

Toate produsele se află în stocul nostru de la Brașov, plasat chiar în centrul României, ceea ce ne facilitează livrarea în 24 – 48 de ore a produselor comandate.

Deținem un atelier pentru debitarea șinelor la lungimea dorită și suntem pregătiți să răspundem oricărei cereri cu maximă promptitudine și seriozitate. Echipa noastră de ingineri este mereu la dispoziție ta, oferindu-ți o gamă largă de produse la prețuri competitive, precum: ghidaje lineare și echipamente pentru tehnica liniară, șuruburi cu bile, axe lineare, mese rotative, actuatoare, lagăre lineare și rulmenți.

Pentru mai multe detalii despre gama noastră de scule și echipamente industriale, consultă catalogul nostru de produse sau contactează-ne.

TELEFON: 0371 031 101

EMAIL: office@4industry.ro

WEBSITE: www.ghidaje-liniare.ro